SUP clinic nu op 19 juni

Omdat het op 13 april te koud was is er een nieuwe datum geprikt voor de SUP-clinic: woensdag 19 juni.

Het begint om zeven uur en duurt zo’n anderhalf uur. Boards, peddels, wetsuits en voldoende begeleiding is aanwezig. 

Rondom Wergea zijn er veel routes die geSUPt kunnen worden. Het is een leuke en sportieve bezigheid en de vereniging heeft twee SUP boards die tegen laag tarief te huur zijn.

Gedurende deze clinic kun je de beginselen van het SUPPEN onder de knie krijgen.

Lijkt het je leuk om te Suppen? Stuur snel een mail naar secretaris@wwswergea.nl

De kosten voor 1 uur en 15 min. bedragen €10 voor leden, €15 voor niet leden. Dit is inclusief plank en begeleiding, exclusief huur wetsuit.

SUP clinic naar 13 april

In tegenstelling tot de aankondiging wordt de SUP clinic op 13 april georganiseerd. ‘s Middags lekker sportief bezig en dan ‘s avonds meteen door naar de seizoensopening.

Het begint om half drie en duurt zo’n anderhalf uur. Boards, peddels, wetsuits en voldoende begeleiding is aanwezig.

Voor details volg de site. Lijkt het je leuk om te Suppen? Stuur voor 6 april even een mail naar secretaris@wwswergea.nl

De kosten voor 1 uur en 15 min. bedragen €10 voor leden, €15 voor niet leden. Dit is inclusief plank en begeleiding.

Nieuwe activiteitenkalender

Dit jaar is er voor iedereen wat te beleven. Jong en oud, actief en passief.

We beginnen al snel op 2 maart met een bezoek aan de Marinewerf in Den Helder. Hiervoor hebben zich al velen aangemeld. Misschien zijn er nog een paar plaatsen in de bus. Informeer bij Dolf Velde.

Op 18 maart hebben we de Algemene Ledenvergadering in ‘eens Lands Welvaren. Aansluitend een lezing van Rienk Broers van het Watersportverbond.

In maart en april gaan we varen met de radiografisch bestuurbare bootjes. De bedoeling is om op zondagmiddagen twee uurtjes te varen en een kleine competitie op te zetten. Na afloop natuurlijk een kleine borrel…

Dit jaar gaan we weer proberen de jeugd enthousiast te krijgen om vier avonden in mei en juni te gaan zeilen bij ‘De Twirre’

Als alternatief voor het dameszeilen hebben we dit jaar een aantal avonden in mei en juni voor álle leden: ‘Ledenzeilen‘ genaamd. We zeilen al dan niet met instructeur in Grou met boten van Anja.

Géén jaar zonder Knobbeltocht! Dit jaar op 23 juni.

In het najaar wordt er weer om de eer gezeild tijdens de onderlinge zeilwedstrijd.

In het voorjaar hebben we een nieuwe traditie die inmiddels één jaar oud is: Seizoensopening met BBQ. Datum wordt nog vastgesteld.

We proberen met een clubje fanatiekelingen de eer weer hoog te houden tijdens de verenigingscompetitie. Vier wedstrijdavonden in maart/april en een afsluitende avond in september. Misschien halen we weer een kampioenswimpel binnen!

Kijk voor alle activiteiten en data in de agenda op deze site.

Uitslag Onderlinge zeilwedstrijd 2018

Helaas was de uitslagen lijst kwijtgeraakt, maar gelukkig is deze ook weer boven water gekomen. Als eerste geëindigd en zeer verrassend: Doeke Zwart en Erik Radstok, als tweede Pyt Zwart met Henk van Nus en als derde Dolf Velde met Wietske Velde.

Hier de hele uitslag: