Onderlinge zeilwedstrijd 2018

Op zondag 7 oktober is het weer zover, de jaarlijkse onderlinge zeilwedstrijd.

Het programma is als altijd: We vertrekken om 8:30  vanuit Wergea naar Grou. Bij Anja halen we de boten op die verloot worden. ‘s morgens varen we twee wedstrijden, op de Sitebuorster Ie, om vervolgens te genieten van een stevige lunch. ‘s middags proberen we nog twee wedstrijden te varen. Op de terugweg drinken we een borrel en worden de prijzen uitgereikt.

Dit jaar reiken we ook een speciale prijs uit voor het beste jongerenteam. De bemanning bestaat uit minimaal een jongere van maximaal 21 jaar oud die minimaal twee wedstrijden stuurt.

Natuurlijk is er ook weer een prijs voor de beste damesboot.

We verwachten weer net zo’n grote opkomst als vorig jaar. Een bemanning bestaat uit minimaal twee personen. Schrijf je als team of alleen in via zeilen@wwswergea.nl. Als je niet zo veel ervaring hebt met wedstrijdzeilen zorgen we dat je bij een meer ervaren schipper aan boord komt.

De kosten inclusief boot en lunch bedragen €25 voor leden/donateurs van de WWS en €30 voor niet leden. Er is een speciale actie voor niet leden: Als je nu lid/donateur wordt voor €25/jaar, kun je gratis meedoen met de wedstrijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *